Щорічна акція «Благодійність замість квітів»

Благодійний фонд «Таблеточки» і Освіта.ua знову запрошують освітян і батьків взяти участь у щорічній акції «Благодійність замість квітів» і допомогти дітям, які хворіють на рак.

Вчителі та адміністрації закладів освіти можуть запропонувати учням на 1 вересня обмежитися одним букетом від класу, а решту коштів, які планувалося витратити на квіти, спрямувати на благодійність.

Батьки можуть розказати дітям про благодійність, запропонувати разом допомогти тим, хто зараз бореться з важкою хворобою, і подарувати вчителю віртуальний «добрий» букет замість звичайного, який швидко зів’яне.

Як взяти участь в акції?

  • На сайті https://shop.tabletochki.org/ обрати віртуальний букет на комфортну суму від себе особисто або від класу чи кількох класів;
  • Зробити благодійний внесок на вказану суму;
  • Перевірити пошту, яку вказано при оформленні внеску. Там буде сертифікат для вчителя, який можна роздрукувати і подарувати, а можна переслати онлайн.

Наприкінці акції на електронну пошту прийде звіт від «Таблеточок» про реалізацію програм допомоги.

Минулорічні акції «Благодійність замість квітів» загалом зібрали на допомогу дітям більше 1 000 000 гривень.

Рак надовго ставить дитинство на паузу. І навіть дистанційно навчатися дуже важко через постійні процедури та погане самопочуття. Давайте разом допоможемо дітям швидше повернутися до школи здоровими! Долучайтеся до акції!

«Таблеточки» – благодійний фонд, який з 2011 року надає допомогу українським онкохворим дітям і їхнім сім’ям. Фонд працює в чотирьох напрямках: системна допомога 19 дитячим онковідділенням; адресна допомога родинам; розвиток медичного персоналу; захист прав пацієнтів. За 9 років роботи фонду понад 4 500 сімей отримали адресну допомогу. Детальніше про роботу фонду – на сайті: https://tabletochki.org/

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *