Другий модуль онлайн-курсу про дистанційне та змішане навчання у школах і профтехах з’явився у доступі

Сьогодні, 1 вересня 2020 року, оприлюднено другий модуль онлайн-курсу про дистанційне та змішане навчання у школах і профтехах. Модуль присвячено організації дистанційного та змішаного форматів навчання, пройти його вже можна за посиланням.Заняття модуля розкривають особливості:

  • взаємин між учасниками освітнього процесу під час дистанційного навчання;
  • інструментів, які допоможуть створити комунікативний простір в змішаному навчанні;
  • створення безпечного простору для навчання в умовах пандемії;
  • організації дистанційного навчання для дітей з особливими освітніми потребами.

Другий модуль курсу містить інтерактивні вправи, чек-листи для педагогів і керівників закладів, корисні статті, карту взаємодії між учасниками освітнього процесу під час дистанційного навчання, інфографіку-пам’ятку про правила безпеки для навчання в умовах пандемії та інші корисні матеріали. Наприкінці модуля учасники пройдуть підсумковий тест.

Наступний модуль – про методи навчання у дистанційному та змішаному форматі молодших школярів – з’явиться у доступі за тиждень, 8 вересня. 

Нагадаємо, онлайн-курс про дистанційне і змішане навчання для педагогів і керівників закладів загальної середньої та професійно-технічної освіти стартував 25 серпня 2020 року.  

Курс розроблений МОН спільно зі студією онлайн-освіти EdEra за підтримки Швейцарії в рамках Швейцарсько-українського проєкту DECIDE – “Децентралізація для розвитку демократичної освіти”, який впроваджується Консорціумом ГО “DOCCU – Розвиток громадянських компетентностей в Україні” та Цюріхського педагогічного університету (PH Zurich, Швейцарія).

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *