У Миколаєві через коронавірус на карантин закрили ще три класи

За оперативними даними управління охорони здоров’я Миколаївської міської ради та інформацією керівників закладів освіти станом на 08 вересня у Миколаєві через коронавірус на карантин закрито 5 груп закладів дошкільної освіти та 21 клас закладів середньої освіти.На такі міри пішли ЗДО №№71 (одна група), 95 (дві групи), 117 (одна група), МСНВК (дошкільне відділення) – одна група. Загалом 5 груп перебувають на самоізоляції, у яких: кількість хворих осіб (з підтвердженим діагнозом) COVID-19  – 6, у т.ч. дітей – 0, персоналу – 6; кількість контактних осіб з хворими (з підтвердженим діагнозом) COVID-19 – 103, у т.ч. дітей – 91, персоналу – 12.

Двадцять один клас закладів загальної середньої освіти переведений на дистанційне навчання, а саме: гімназія №4 (один клас), ЗЗСО №№19 (один клас), 29 (шість класів), 40 (один клас), 42 (два класи), 45 (шість класів), 46 (один клас), 47 (два класи), 56 (один клас).

Зокрема, у школах кількість осіб з підтвердженим діагнозом COVID-19 – 27, у т.ч. дітей – 15, персоналу – 12; кількість контактних осіб з хворими (з підтвердженим діагнозом) COVID-19 – 654, у т.ч. дітей – 611, персоналу – 43.

Ми вкотре просимо з розумінням поставитися до ситуації, яка склалася у зв’язку з поширенням коронавірусної хвороби COVID-19.

Шановні батьки!
Якщо зранку ви бачите у дитини симптоми ГРВІ – не ведіть її в садочок чи школу! Будьте уважними до здоров’я своїх дітей та безпеки інших дітей.
Всім міцного здоров’я

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *