Учням 5-11 класів закладів загальної середньої та вихованцям закладів позашкільної освіти Миколаївської міської ради, батькам здобувачів освіти

11 листопада 2020 року прийнято постанову Кабінету Міністрів України №1100 «Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 22 липня 2020 року № 641», якою ліквідовано поняття «рівень епідемічної небезпеки поширення COVID-19». Пункт 10 постанови доповнено новими підпунктами, зокрема:

«На території України на період дії карантину забороняється:

відвідування закладів освіти здобувачами освіти групами кількістю більш як 20 осіб, крім закладів дошкільної, загальної середньої, позашкільної та спеціалізованої мистецької освіти;

відвідування закладів дошкільної, загальної середньої, позашкільної, спортивної та спеціалізованої мистецької освіти у разі, коли на самоізоляції через контакт з пацієнтом з підтвердженим випадком COVID-19 перебуває більш як 50 відсотків здобувачів освіти та персоналу закладу освіти».

Таким чином, з 16 листопада 2020 року учні 5-11 класів можуть навчатися за очною формою в закладах освіти, вихованці гуртків – відвідувати заклади позашкільної освіти.

Разом з тим, повернення до закладів освіти залежить від ситуації захворюваності, потужності будівлі школи, кількості класів тощо. Керівникам закладів освіти рекомендовано прийняти рішення про формат навчання: за очною формою, змішаною чи з використанням технологій дистанційного навчання.

Слідкуйте за інформацією про особливості організації освітнього процесу з 16 листопада 2020 року в кожному окремому закладі на сайтах закладів освіти та сторінках у Facebook (у разі наявності).

 

 

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *