Українську молодь запрошують у волонтерський проєкт

osvita.ua

Проєкт EU NEIGHBOURS east запрошує молодих лідерів думок, які мріють стати амбасадорами ЄС серед однолітків, долучитися до волонтерського проєкту, у якому вже беруть участь 700 молодих людей з 33 країн Європи.

Участь у програмі передбачає безліч можливостей для “прокачування” навичок лідерства, волонтерства та вмінь, що знадобляться на майбутній роботі.

На учасників програми чекають подорожі до країн ЄС та Східної Європи на Форуми європейської молоді, конференції Східного партнерства та інші події.

Майбутні амбасадори зможуть брати участь у регулярних практичних онлайн-воркшопах від урядовців, дипломатів, журналістів, представників брендів та громадських організацій з ЄС. Учасники програми стануть членами активної спільноти в онлайні та офлайні: долучаться до воркшопів, ідеятонів, вікторин, ярмарок, Днів Європи, дебатів в інстаграмі, онлайн-бінго, кампаній у соціальних мережах та інших подій.

Окрім того, активні підлітки та студенти зможуть поділитися досвідом та секретами участі в Erasmus+, стажуваннях та інших проєктах ЄС.

Участь у програмі може взяти молодь у віці 16-26 років. Майбутні амбасадори мають добре знати англійську мову, мати сильні комунікаційні навички, прагнути ділитися знаннями та інформацією з однолітками, а також бути готовими придумувати, створювати й брати участь у громадських проєктах у своїй країні.

Якщо ви бажаєте долучитися до програми, вам необхідно заповнити коротку Google-форму, після чого з вами зв’яжеться представник програми.

У разі, коли учаснику не виповнилося 18 років, він не зможе брати участь у міжнародних поїздках, але такий амбасадор може бути активним учасником онлайн-активностей та подій всередині країни.

Прийом заявок на участь у програмі триватиме до 31 березня 2021 року.

ПОДАТИ ЗАЯВКУ

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *