Олександр Сєнкевич привітав директорку школи №31 Аліну Архіпову з перемогою у Всеукраїнському конкурсі “Учитель року-2021”

Миколаївський міський голова Олександр Сєнкевич привітав директорку школи № 31 Аліну Архіпову з перемогою у Всеукраїнському конкурсі “Учитель року-2021”.

На підсумковому етапі конкурсу Аліна Євгеніївна стала кращою в номінації “Керівник закладу освіти” з-поміж 12 претендентів із різних областей України. Загалом же на конкурс зареєструвалися понад 4 тисячі педагогів.

— Вітаю з перемогою і бажаю не зупинятись на досягнутому. Певен, що попереду у Вас нові професійні здобутки та успішні творчі проєкти, — сказав Олександр Сєнкевич. Від усієї громади Миколаєва керівник міста вручив освітянці сертифікат на преміювання.

За словами Аліни Архіпової, її перемога — це досягнення всієї галузі освіти Миколаєва.

Аліна Євгеніївна обіймає посаду директорки школи № 31 з 2017 року. Викладає образотворче мистецтво. Має дві вищі освіти та педагогічний стаж 18 років. Нагороджена Почесною грамотою Верховної Ради України, дипломом про присвоєння звання “Кращий муніципальний службовець” у рамках загальноміської програми “Городянин року” “Людина року”, лауреатка Всеукраїнського конкурсу “Учитель року-2011” в номінації “Образотворче мистецтво”. 

У лютому 2021 року увійшла до складу Консультативної ради з питань сприяння розвитку системи загальної середньої освіти при Президентові України.

Очолювана Аліною Архіповою школа однією з перших у Миколаївській області пройшла інституційний аудит Державної служби якості освіти, за результатами якого отримала другий, достатній рівень.

Колектив та вихованці школи № 31 — активні учасники різноманітних проєктів, програм, конкурсів: “Громадський бюджет”, “Творча лабораторія” (STEM АРТ-майданчики, 2018 р); лінгафонний кабінет (2019 р); інтерактивний лазерний тир “Сокіл” (2019 р); арттерапевтична студія “Creativemusic” (2020 р).

Відділ інформаційного забезпечення департаменту міського голови