Відбулася нарада керівників закладів загальної середньої освіти

21 травня 2021 року відбулася нарада керівників закладів загальної середньої освіти міста Миколаєва під головуванням начальника управління освіти Ганни Личко, у роботі якої взяла участь  спеціаліст управління охорони здоров’я Олена Шевченко.

Олена Сергіївна окреслила ситуацію стану захворюваності на COVID-19 в місті. Надала чіткі відповіді на питання керівників закладів освіти щодо вакцинування педагогічних працівників. «Вакцинація – це єдиний ефективний спосіб захистити себе від коронавірусної хвороби» – додала Олена Шевченко.

Начальником управління освіти порушено ряд важливих питань, а саме: про стан території закладів загальної середньої освіти; про завершення 2020/2021 навчального року; про підготовку до 2021/2022 навчального року; про мережу класів на 2021/2022 навчальний рік.

Акцентовано увагу щодо тривалості освітнього процесу в закладах освіти загальної середньої освіти, враховуючи вимоги статті 10 Закону України «Про повну загальну середню освіту», та завершення навчального року в місті 3 червня 2021 року.

Ганна Володимирівна нагадала про запровадження з 1 вересня 2021 року пілотного проєкту щодо відкриття класів з дистанційною формою навчання на базі 3 закладів освіти: ЗОШ №57 (5-9 класи), класичний та морський ліцеї (10-11 класи).