Як працюватимуть заклади загальної середньої освіти з 8 листопада?

Сьогодні, 5 листопада 2021 року, відбулася нарада з керівниками закладів загальної середньої освіти м. Миколаєва у форматі відеоконференції за допомогою платформи Meet.

У ході наради обговорили питання щодо роботи закладів та організації навчання з 8 листопада.

Станом на 05.11.2021 опалення підключено до 110 закладів освіти, у тому числі 53 школи. Найменше закладів освіти підключено в Інгульському та Корабельному районах, проте процес подачі тепла продовжується.

За інформацією керівників закладів освіти 96% працівників шкіл отримали щеплення від коронавірусу, з них 86% пройшли повний курс вакцинації.

Вже з 8 листопада будуть відсторонювати від роботи працівників освіти, які не мають щеплень проти COVID-19,  шляхом видання наказу керівника закладу з обов’язковим доведенням його до відома особи.

З понеділка учні 1-4 класів усіх закладів освіти та 1-9 класів спеціальної школи з порушеннями зору повертаються до навчання в очному форматі (у разі дотримання температурного режиму в приміщенні-17 t), а також учні 5-11 класів семи закладів освіти, де вакциновано 100% персоналу або мають протипоказання – ЗЗСО №16, 28, 46, 47, економічний ліцей №1, класичний ліцей, ЗЗСО з вечірньою/заочною та екстернатною формами навчання. Решта закладів освіти міста продовжать навчання в онлайн-режимі для учнів 5-11 класів.

Просимо слідкувати за інформацією закладу освіти на офіційному веб сайті закладу.

Вкотре бажаємо берегти себе та свої рідних! Будьте здорові!