Управління освіти Миколаївської міської ради оголошує конкурс на зайняття посад директорів комунальних установ

«Управління освіти Миколаївської міської ради оголошує конкурс на зайняття посад директорів комунальних установ:

  • «Інклюзивно – ресурсний центр №1» Миколаївської міської ради (юридична адреса: м.Миколаїв, вул. Погранична, 143),
  • «Інклюзивно – ресурсний центр №2» Миколаївської міської ради (юридична адреса: м. Миколаїв, вул. Гетьмана Сагайдачного, 92),
  • «Інклюзивно – ресурсний центр №4» Миколаївської міської ради (юридична адреса: м. Миколаїв, проспект Миру, 50).

У конкурсі можуть брати участь громадяни України, які вільно володіють українською мовою, мають вищу освіту на рівні спеціаліста або магістра за спеціальністю “Спеціальна освіта” (“Корекційна освіта”, “Дефектологія”) або “Психологія” (“Практична психологія”) та стаж роботи не менше п’яти років за фахом, мають організаторські здібності, високі моральні якості, фізичний і психічний стан якої не перешкоджає виконанню професійних обов’язків.
Умови оплати праці:
посада директора інклюзивно – ресурсного центру прирівнюється до посад педагогічних працівників. Директор інклюзивно – ресурсного центру призначається за конкурсом на заміщення вакантної посади строком на три роки. Права, обов’язки і відповідальність директора ІРЦ, умови його матеріального забезпечення, інші умови найму визначаються контрактом.
Строк подання документів з 20.07.2021 по 10.08.2021.
Особи, які бажають взяти участь у конкурсі, подають такі документи:
1) копію паспорта громадянина України;
2) письмову заяву про участь у конкурсі, до якої додається резюме у довільній формі;
3) копію трудової книжки;
4) копію (копії) документа (документів) про освіту із додатками, присвоєння вченого звання, присудження наукового ступеня;
5) письмову згоду на збір та обробку персональних даних.
Особа, яка бажає взяти участь у конкурсному відборі, має право додати до заяви про участь у конкурсі інші документи, непередбачені в оголошенні про проведення конкурсу.
Відповідальність за достовірність поданих документів несе претендент.

Етапи конкурсу: кваліфікаційний іспит та проведення співбесіди (в приміщенні управління освіти). Дати проведення іспиту та співбесіди буде повідомлено додатково.
Подання документів здійснюється у відділі кадрів управління освіти Миколаївської міської ради за адресою: м. Миколаїв, вул. Інженерна, 3.
Курдищ Наталія Миколаївна, начальник відділу кадрів, надасть додаткову інформацію про проведення конкурсного відбору за телефоном 37 53 10.»