Міжнародний проєкт “Єдин єнче” – перемога у команди студії “Фотокрок” (МСЮТ)!

Серпень 2018 та 2019 року команда студії “ФотоКрок”  (керівник Гузій І.С.) проводила на майстер-класах, організатором яких є Яцек Войташ (Польща). В цьому році вихованці не змогли поїхати до м.Леба, але дістанційно взяли участь в цікавих заходах для юних фото- та відеоаматорів.Команда героїв студії: Вадим Дар’єв, Ірина Кузьмич, Наталія и Тетяна Петришини, Артем Зубач, Таісія Троіцька, Анастасія Тєбякіна, Олеся Соколова, Марк Зотов 10 днів підіймались на світанку, а о 7-8 годині зранку вони всі вже були на знімальному майданчику. Старано виконували завдання, слухали майстер-класи з операторського мистецтва від польського майстра Януша Півоварськи, а щодня ввечорі відбувався перегляд виконаних робіт. Діти відзняли три фільми одним кадром, а кожен фільм – це не меньш 15 дублів.

Вітаємо переможців Міжнародного проєкту “Єдин єнче” – ІІ місце за фільм “Одного разу в бібліотеці…”!
Дякуємо Центральній міській бібліотеці для дітей ім. Шури Кобера та Віті Хоменка за допомогу, за надану творчу площу. Дякуємо Олегу Ксьонжику за участь у зйомках!

Також вітаємо з перемогою в особистих заліках: за краще виконані завдання в номінації “фото” отримали ІІ місце Артем Зубач та Наталія Петришина, а Ірина Кузьмич І місце за роботу в номінації “фото” та ІІ місце за операторську майстерність!

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *