Переможці спортивного челенджу SportCraft Games Online – вихованці ЗОШ №57

Учні миколаївської школи №57 імені Т.Г.Шевченка стали переможцями спортивного челенджу SportCraft Games Online.

Вітаємо Артема Томчука та Амалію Канаш, юних миколаївських легкоатлетів, учнів загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №57 імені Т.Г.Шевченка, які стали переможцями спортивного челенджу SportCraft Games Online.

SportCraft Games Online проводився за ініціативи Комітету з фізичного виховання та спорту МОН України, Української федерації учнівського спорту та Спортивної студентської спілки України.

SportCraft Games Online — це спортивна онлайн-гра для дітей та підлітків, яка складається з серії спортивних активностей.

Протягом трьох тижнів діти та підлітки отримувавали від спортивної гри завдання: кожен новий тиждень — новий рівень у грі та нове завдання.

Челендж тривав з 7 по 29 грудня, тобто 21 день, адже саме стільки часу потрібно для формування звички, + 1 день на екзамен (послідовне виконання вправ першого рівня без перерви).

Ви молодці! Ініціативні, наполегливі та відповідальні. Це дуже корисні якості, які обов’язково знадобляться та допоможуть у подальшій спортивній діяльності та в житті.

За інформацією МЗОШ №57 імені Т.Г. Шевченка

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *