БТДЮ Інгульського району: Чемпіонат України зі спортивного туризму

З 8 по 10 травня 2021 року відбувся Чемпіонат України зі спортивного туризму – пішохідний туризм (особистий), ІІІ ранг (дорослі), який проводився Миколаївською обласною Федерацією спортивного туризму. У змаганнях взяли участь найдосвідченіші спортсмени з м. Києва, Миколаївської, Київської, Вінницької, Донецької, Полтавської, Херсонської та Тернопільської областей. До складу команди Миколаївської області увійшли вихованці та педагоги БТДЮ Інгульського району м. Миколаєва.
Програма Чемпіонату передбачала проходження двох дистанцій: довгої – «Крос-похід» та короткої – «Смуга перешкод» окремо чоловіками і жінками. Складність змагань полягала в тому, що вони відбувались на непростому природному рельєфі: гранітні скелі висотою до 40 м та переправи через бурхливі пороги Південного Бугу. Захід проводився із дотриманням вимог карантинних обмежень та норм, передбачених для території, на якій установлено «жовтий» рівень епідемічної небезпеки.
За підсумками змагань увійшов до когорти призерів Чемпіонату Лисунець О.С., керівник гуртків БТДЮ Інгульського району та МОЦНПВТК УМ, майстер спорту України – бронза  у загальному заліку.   Небагато лідерам поступилась Пушкаренко В.Д., керівник гуртків БТДЮ Інгульського району та МОЦНПВТК УМ, кандидат в майстри спорту України, яка посіла  IV місце у загальному заліку та на дистанції «Крос-похід».
Пишаємося!!! Бажаємо подальших перемог!!!