БДЮТ Заводського району: Володар Спецпремії

 З 21 -23 травня вихованці гуртка «Школа журналістики» (керівник Василенко І.А.) Будинку дитячої та юнацької творчості Заводського району взяли участь у Міжнародному фестивалі-конкурсі дитячо-юнацької журналістики «Прес-весна на Дніпрових схилах», який проходив у Києві у дистанційному форматі.  Юні журналісти БДЮТ стали переможцями фестивалю.

У фестивалі-конкурсі взяли участь команди з 19 регіонів України та 8 країн світу. Мета заходу – популяризація медійної освіти, реалізація творчого потенціалу дітей та молоді. Тема цьогорічного Фестивалю – «МедіаКод моєї країни, світу». Вихованці гуртка «Школа журналістики» представили з цієї теми власну газету «Творчий Експрес».

Юнкори БДЮТ протягом фестивальних днів брали участь у цікавих майстер-класах від професійних журналістів та медіатренерів у прямих ефірах та онлайн (у записі), у роботі онлайн-редакції, а також у віртуальних екскурсіях столицею України.Організатори Фестивалю високо оцінили творчість юнкорів нашого закладу. Газета «Творчий Експрес» отримала Спецпремію Фестивалю.

У Міжнародному фестивалі-конкурсі дитячо-юнацької журналістики «Прес-весна на Дніпрових схилах» вихованці БДЮТ постійно беруть участь з 2013 року. 

 Варвара Барашикова, редактор газети