КЮМ: переможці Всеукраїнських змагань з військово-морського багатоборства серед команд флотилій та клубів юних моряків

Для курсантів клубів юних моряків і річковиків України літо розпочалося з Всеукраїнських змагань з військово-морського багатоборства серед команд флотилій та клубів юних моряків, присвячених 76-ій річниці Перемоги у Другій світовій війні, які були проведені у новому віртуальному форматі, адже Covid-19 вніс свої корективи в життя.

До змагань долучилися шість команд з Миколаєва, Одеси та Енергодару.

Учасники мали можливість позмагатися в чотирьох номінаціях: “В’язання морських вузлів”, “Стрільба з пневматичної гвинтівки”, “Теорія шлюпки”, “Подача кидального кінця”.

За результатами нелегкої боротьби команда Миколаїв-1 Клубу юних моряків з флотилією виборола титул чемпіона, посівши І місце на етапі “Стрільба з пневматичної гвинтівки”; ІІ місце на етапі “Теорія шлюпки” та ІІІ місце на етапі “В’язання морських вузлів”.

Команда Миколаїв-2 Клубу юних моряків з флотилією у загальнокомандному заліку виборола титул чемпіона, посівши І місце на етапі “В’язання морських вузлів”; І місце на етапі “Теорія шлюпки” та ІІ місце на етапі “Стрільба з пневматичної гвинтівки”.

В особистому заліку перемогу здобули:

  • на етапі “В’язання морських вузлів”:

І місце – Заболотна Дар’я;

ІІ місце – Цимбалістий Микола;

  • на етапі “Стрільба з пневматичної гвинтівки”:

І місце – Михальський Денис;

ІІ місце – Заболотна Дар’я;

ІІІ місце – Цимбалістий Микола;

  • на етапі “Теорія шлюпки”:

І місце – Кушнір Микола;

ІІ місце – Заболотна Дар’я;

ІІІ місце – Дуда Артем.

Грамотою за активну участь нагороджений Горновий Кирило.

Під час підведення підсумків змагань і нагородження переможців директори клубів висловлювали щирі слова подяки:

– “Дякуємо організаторам змагань, не дивлячись на те, що в такому форматі змагання були проведені вперше – все пройшло найкращим чином. Ще раз велике дякую!” – сказав директор клубу юних моряків м. Одеси.

– “Ви великі молодці, спасибі вам!” – сказала директор КЮМ з м. Енергодар.

Дякуємо адміністрації закладу, наставникам і батькам за співпрацю та підтримку курсантів!!! Бажаємо всім невичерпної енергії, натхнення та наснаги, нових перемог!!!