Академія дитячої творчості: перемога в Болгарії

Театр «ДЗЕРКАЛО» МСШ «Академія дитячої творчості» (керівник Людмила Домогацька) через карантин та локдаун більше ніж півтора року чекав на заплановану, омріяну та заброньовану поїздку до Міжнародного дитячого комплексу «ВМЕСТЕ» у мальовничому місті Кітені на самій південній точці сонячної Болгарії. І, нарешті, дозвіл було відкрито!

Захоплююча подорож, скорочення кілометрів та часу поїздки, (бо минули два кордони) завдяки щойно збудованому унікальному, величезному сучасному паромному комплексу, який з’єднав українську Орлївку та румунську Ісакчу. Час перетину Дунаю – 10 хвилин! І ми вже в іншій країні.
Наш заїзд був першим, зміна першою і зустрічали нас неймовірно гостинно: сюрпризи, солодкі подарунки, величезні полуниці в шоколаді на паличці, ігри, розваги! Шведська лінії у столовій із щоденною зміною меню: кухня України, Болгарії, Швеції, Румунії, США, Китаю. Бассейн, чисте прозоре море, запальні аніматори, зелений квітучий заповідник, де розташувався наш фестивальний комплекс – все для надзвичайно активного відпочинку!

І нарешті, конкурсний день і наша перемога – ПЕРШЕ місце! Наші «дзеркалята»: Бурій Вероніка, Бредіхіна Олеся, Волоська Аріна, Гецнар Олександр, Дашевська Олександра, Конєв Леонід, Коваленко Аліна, Ніконова Дар’я і Чорновол Катерина отримали іменні дипломи І ступеня.

А ще, наша Ніконова Даша стала переможницею конкурсу «Місс “Зоряний бриз”, обійшовши в змаганні 14-річних й 16-річних конкусанток! Допомагали  готуватися до конкурсу всі учасники театру «ДЗЕРКАЛО», бо дуже багато залежало від колективних виступів команди. А Саша Дашевська виявилася при цьому неабияким сценарістом та організатором.

Яскрава подія – карнавальна хода у місті Приморську на гала-концерт: був перекритий рух транспорту, супроводження поліції, місцеві мешканці вітали нашу яскраву колону, а ми дружно скандували: «Україна! Україна!» Додому повернулися з морем вражень і грандіозних планів на майбутнє!