Ювілейною відзнакою голови Миколаївської обласної державної адміністрації «30 років Незалежності України» нагороджено

Січка Сергія Михайловича, директора Миколаївського муніципального колегіуму імені В.Д.Чайки, який створив ефективну систему підтримки творчої особистості вчителя та учня. Педагоги закладу, який 30 років поспіль очолює Сергій Михайлович, неодноразово ставали переможцями та призерами багатьох фахових конкурсів міського, обласного та всеукраїнського рівнів. Колектив колегіуму нагороджений золотими медалями на всеукраїнських виставках. Шість переможців конкурсу «Городянин року» в номінації «Наука», більше 200 – стипендіатів міського голови міста Миколаєва, 56 – стипендіати Президента України, 16 переможців всесвітніх та міжнародних олімпіад.

Сергій Михайлович є ініціатором проведення І та ІІ фестивалів кобзарського мистецтва Півдня України та І Всеукраїнського кобзарського фестивалю «Під срібний дзвін бандур». Всеукраїнського та міжнародного визнання здобула Народна Бузька юнацька капела бандуристів «Кобзарський передзвін», яка представляє Миколаївський муніципальний колегіум.

Кандидат історичних наук, доцент Січко С.М. має більше 70 публікацій наукового і навчально-методичного характеру.

Пишаємось Вами, колего!
Щиро бажаємо подальших досягнень на професійному шляху, успіхів у реалізації всіх намічених планів, невичерпної енергії та оптимізму!