Всеукраїнський вокальний конкурс «Осінній промінь»

Гурток вокального мистецтва Niko_Voice (кер.Луценко О.М.) Будинку дитячої та юнацької творчості Заводського району м. Миколаєва прийняв участь у ІІ Всеукраїнському вокальному конкурсі «Осінній промінь» в рамках проекту «Ранкові роси» м.Миколаїв та Всеукраїнського об’єднання “Мистецький вектор» м.Рівне.

Керівники проекту Юрій Яцика (м.Рівне), Анна Олєйнікова (м.Миколаїв) та поважнє журі у складі Ольги Вільгуцької (м.Львів), Світлани Малько (м.Рівне) та Олександра Сичова (м.Миколаїв) відзначили колектив за яскравістю виступу, підкреслили задум та використання сценічного реквізиту, артистизму, злагодженості рухів під музику.

У конкурсі приймали участь зведені групи вокального гуртка, які є учнями молодших класів (2 та 4) ЗЗСО №39 ім. Ю.Макарова.

Кожен з учасників отримав диплом лауреата ІІІ ступеню, медаль, дерев’яний брелок – сувенір, ручку з символами конкурсу та солодке заохочення.

Керівник вокального гуртка Луценко Олена Миколаївна також прийняла участь у вокальному конкурсі у VII віковій категорії (професіонали) та отримала диплом І ступеню, медаль та сувенірну продукцію, грамоту за творчу роботу, вагомий особистий внесок в розвиток музичної культури України, популяризацію української пісні та підготовку учасників до Всеукраїнського вокального конкурсу «Осінній промінь – 2021».