“Репозиторій” учителів-новаторів “Інноваційні технології в сучасній школі” на базі МНУ ім.В.О.Сухомлинського (ЗЗСО № 57 )

Майже десять років минуло відтоді, як я закінчила МДУ імені В.О.Сухомлинського. Багато це чи мало? Важко відповісти… Якщо врахувати, що цьогоріч мій педагогічний стаж сягне відмітки «10 років», що минуло 2 роки, як мої учні відлетіли у доросле життя, що вже втретє випускатиму одинадцятикласників…, то, мабуть, багато. Але сьогодні побувала в стінах рідного університету, зустрілася з викладачами, які сформували мене як педагога, які вкладали і вкладають знання, душу в кожного свого студента, і 10 років відлетіли у далекий вирій пам’яті. Здається, що час зупинився, адже мої викладачі зовсім не змінилися. Вони такі ж юні душею, веселі, активні, а їх світлі голови переповнені ідеями!:)
22 квітня в рамках Тижня кафедри української мови і літератури відбулися майстер-класи педагогів-новаторів міста, випускників філологічного факультету МДУ імені В.О.Сухомлинського, для студентів-українських філологів сьогодення. Дуже вдячна викладачам рідної кафедри за можливість презентувати свій досвід, за право бути серед педагогів-новаторів міста, за теплу зустріч, за активну роботу студентів, за емоції, за креатив і новаторство.

Чеботарьова А.М., ЗДНВР, учитель української мови і літератури