Свято шкільного Олімпу в ЗЗСО №28

Актова зала ЗЗСО №28 гостинно зібрала у своїх стінах членів педагогічного колективу, представників батьківських комітетів, державних, громадських організацій, учнів на щорічний звіт керівника школи Звоник Віри Іванівни.

Віра Іванівна ознайомила присутніх зі стратегічними напрямами роботи закладу освіти, кадровим забезпеченням і здобутками педагогічного та учнівського колективів за 2018/2019 навчальний рік. Пріоритетним напрямком у модернізації освітнього простору стало втілення ідей Нової української школи. Перший рік впровадження якої переконав, що педагогічний колектив повністю готовий до реалізації Концепції НУШ. Директор школи детально зупинилася на аналізі ефективності впровадження в освітній процес інноваційної діяльності, що стимулювало педагогів до участі у різноманітних проектах, фахових конкурсах різних рівнів, Всеукраїнських науково- практичних конференціях.

У своєму звіті директор школи звернула увагу на те, що чітка цілеспрямована комплексна робота зі створення позитивного іміджу закладу освіти сприяла тому, що школа займає гідне місце в рейтингу кращих освітніх установ міста. Педагогічний колектив цілеспрямовано працює над підготовкою творчої особистості, адаптованої до сучасних реалій, здатної «ввійти» в контекст культури й освіти ХХІ століття.

Прослухавши доповідь керівника, присутні ще раз впевнилися, що в школі працює злагоджений колектив однодумців, метою якого є розвиток пізнавальної та творчої активності учнів.

Запрошені до слова представники державних установ, громадських об’єднань та батьківських колективів висловили свою щиру подяку Звоник В.І. за підтримку високого іміджу закладу, досконале уміння управляти освітнім процесом, успішну реалізацію стратегічної мети розвитку школи, створення комфортного середовища для підростаючого покоління та оцінили роботу керівника школи на «відмінно».

Урочистим завершенням батьківської конференції стало традиційне проведення свята «Шкільного Олімпу», на якому було нагороджено найкращих вчителів та учнів у семи різних номінаціях.

Здобуття почесних грамот і пам’ятних подарунків стимулювало учасників освітнього процесу до подальших творчих звершень, а виступи талановитих учнів школи Андрющенко Анни, Трашкальової Ольги, Кривонос Софії та Марії,  Стоколяс Олександри, Камінського Данила дарували святковий настрій і позитивні емоції.

Створена урочиста атмосфера стала підтвердженням філософії закладу: «Школа життєтворчості – це палац здійснення мрій і сподівань, де учень – Людина з великої літери».