Програма, яка дозволить в ігровій формі потренувати навички читання, письма, повторити таблицю множення та багато іншого

Літо – це чудова та довгоочікувана пора для малечі та дорослих. Та влітку потрібно не тільки попіклуватись про те, щоб Ваша дитина мала змогу відпочити, а й про те, щоби вона змогла розвиватися інтелектуально. Для цього ми створили програму, яка дозволить у цікавій, ігровій формі вправлятись дітям у навичках читання, письма, повторити таблицю множення, більше дізнатися про навколишній світ, поміркувати, пофантазувати та багато ще іншого.

Після 1-го класу.

Закінчення першого класу — це визначна і відповідальна подія у житті Вашої дитини. Для того, щоб вона могла удосконалювати і поглиблювати свої знання, пропонуємо добірку цікавих матеріалів, які допоможуть розширити світогляд, вправлятись у навичках рахунку, письма, читання, розвиватимуть логічне мислення, увагу, уяву, тренуватимуть графомоторні навички, збагатять словниковий запас, сприятимуть формуванню спостережливості та мислення.

Мова та читання Математика Письмо Логіка

Після 2-го класу. Добірка запропонованих до Вашої уваги завдань дозволить продовжити ознайомлення дитини із виражальними засобами мови та доречно використовувати їх у власному мовленні, самостійно будувати розповіді та відповідати на запитання. Також дитина зможе продовжити вправлятися у навичках додавання та віднімання в межах 20, повторити табличку множення, потренувати логічне мислення, розширити зорово-просторові уявлення, розвивати самостійність та цілеспрямованість.

Мова та читання Математика Письмо Логіка

Після 3-го класу. Поданий матеріал допоможе Вашій дитині будувати письмові висловлювання, розширить її словниковий запас. Цікаві завдання з письма і читання допоможуть дитині повторити частини мови і перевірити свої знання у виправленні помилок та знаходженні слів. Також дитина матиме можливість вирішувати приклади на множення і ділення, вправлятиметься у знаходженні доданків, познайомиться із цікавим видом математичних завдань – головоломками та зможе потренувати логіку і мислення. Виконання таких завдань сприятиме розвитку пам’яті, уваги, дрібної моторики, навичок аналізу та синтезу.

Мова та читання Математика Письмо Логіка

Після 4-го класу. Запропоновані матеріали дозволять дитині складати власні розповіді на основі особистих спостережень, самостійно складати плани діяльності, продовжать знайомство із частинами мови та розширять знання про фразеологізми. Дитина зможе продовжувати вчитись письмово висловлюватись, обґрунтовуючи свою думку. Також Ваша дитина зможе продовжити засвоєння алгоритму письмового додавання і віднімання, множення і ділення багатоцифрових чисел, формування поняття дробу, утворенням і порівнянням дробів з однаковими знаменниками, ознайомиться з новим видом завдань – судоку. Під час виконання завдань дитина розвиватиме уважність, спостережливість, кмітливість.

Мова та читання Математика Письмо Логіка