Подяка ЗОШ№17 ім.Саражана В.Г від батьків

Барвистим та радісним , веселим та яскравим було перебування наших дітей у пришкільному відпочинковому таборі із яскравою назвою «Веселка» на базі ЗОШ №17 ім. Саражана В.Г.

Робота табору розпочалася зі святкового концерту присвяченого Міжнародному дню захисту дітей на базі реабілітаційного центру. Запальні пісні, вірші та танці не залишили байдужими жодного присутнього в залі.

Щоранку діти із задоволенням йшли до табору, знаючи, що новий день буде надзвичайно цікавим і захоплюючим . Для наших дітей організовували тематичні заходи : святковий концерт , флешмоби , спортивні змагання , екскурсії, інтелектуальні ігри, музичні та екологічні вікторини, цікаві майстер класи, які дозволили учням розкрити свої здібності та таланти. Вже традицією є щороку оздоровляти дітей в реабілітаційному центрі.

За весь період перебування в літньому пришкільному таборі «Веселка» ми були впевнені в тому , що за дітьми є належний догляд , їм зручно, комфортно, безпечно.

Ми , батьки учнів , які відвідували табір щиро вдячні директору школи Панченко Алевтині Геннадіївні за створення дружньої атмосфери в таборі , за наполегливу працю над організацією незабутнього відпочинку для наших дітей . Хочемо подякувати турботливим нашим вчителям , які працювали в таборі , і завжди були креативними , сучасними і творчими , створюючи умови для реалізації права кожної дитини на повноцінний відпочинок , змістовне дозвілля: Грищук Т.М, Зінченко Т.Т, Зуєвій Н.О., Корольовій Г.С.,Стасюк О.С., Адасько А.І, Кондрашовій С.О., Дудник Л.М., Будулуці К.В., Горбачик О.В., Зайченко Л.К., Кальвін О.О., Георгейко В.В., Носиковій С.М., Молдован І.В.,Феленюк І.І., Мальнєвій Г.Ф., Багановій А.І, Вербецькій Є.А., Щербенко З.О. Висловити подяку : практичному психологу -Тяглевець Л.В. , вчителю фізкультури – Кірику О.Л., педагогу -організатору – Великохатько А.М. Практичний психолог, вчителі долучили дітей до програми «Демократична школа».

Ми вдячні, що кожна дитина , яка в цьому році відвідувала наш табір , знайшла собі справу до душі, відчувала себе затишно , збагатилася духовно , загартувалася фізично.

З повагою батьки учнів , що відпочивали в таборі «Веселка»: Ходакова М.В., Матєха А.С, Карчевська Н.І., Зав’ялова П.Д.