ЗОШ №36: за два місяці реконструкція буде завершена

Сьогодні хід робіт у загальноосвітній школі №36 проінспектував Миколаївський міський голова Олександр Сєнкевич. Минулого року учні навчального закладу вже розпочали заняття в оновленому приміщенні, але весь цей час залишалися без спортивної зали і їдальні. Зараз тривають роботи по завершенню будівництва нового корпусу, в якому якраз вони і будуть розміщені.

Наразі вже змонтовані всі інженерні мережі, електропроводка. Тривають оздоблювальні роботи. Разом з мером новобудівлю оглянули перший віце-мер Володимир Криленко, віце-мер Юрій Степанець, депутат міської ради по цьому округу Сергій Карцев, представники управління освіти, підрядної організації, технагляду, тощо. Директор ТОВ «Миколаївміськбуд» Михайло Жендубаєв запевнив, що два місяці – достатній термін, аби здати об’єкт у користування. Олександр Сєнкевич зауважив, що буде здійснюватися прискіпливий  контроль:

– Я хотів би, аби ви чітко дотримувалися зазначених термінів. До кінця наступного тижня чекаю від вас покрокового графіку, в якому будуть зазначені всі роботи. Не треба штучно підганяти його, дати мають бути реальними. А поки будемо на цьому об’єкті проводити виїзні наради кожні два тижні.

Олександр Сєнкевич особливу увагу приділив безпеці приміщень для дітей. Поставив цілу низку запитань щодо дотримання сучасних технологій і вимог, зокрема пожежної безпеки. Варто зазначити, у приміщеннях ЗОШ №36 враховано всі вимоги інклюзії. Тут є ліфти для дітей з особливими потребами, окремі санітарні кімнати.

В цьому році до перших класів оновленої ЗОШ №36 було набрано понад 100 учнів. Частково до цієї школи перейшли учні ЗОШ №37. Під час виїзної наради окрему увагу було приділено організації руху громадського транспорту для зручності тих, хто буде діставатися  до школи з інших мікрорайонів. А заняття на шкільному стадіоні, роботи над яким теж зараз тривають, розпочнуться вже з початку нового навчального року.

Відділ інформаційного забезпечення департаменту міського голови

Детальніше…

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *