Олімпійський тиждень у ЗОШ №28

У вересні Національний Олімпійський комітет України оголосив проведення Олімпійського тижня, що відкрив чергову сторінку в спортивному житті ЗОШ №28.

Олімпійський тиждень розпочався загальношкільною радіо-лінійкою з теми «Ми – майбутні олімпійці!» та Олімпійським уроком «Україна – Олімпійська країна». Протягом великих перерв діяла виставка живих спортивних фігур «Олімпійське сузір’я». Усі учасники заходів були відзначені олімпійськими значками, кольорові кола на яких символізують єдність континентів і зустріч спортсменів усього світу на Олімпійських іграх.

Урочистим і святковим було відкриття Олімпійського тижня, на якому всі талановиті спортсмени школи представили різні види спорту й здивували яскравими костюмами та дивовижною майстерністю.

У вівторок учителями фізичної культури для учнів 5, 6-х класів було проведено «День бігуна» (біг на 200, 60, 30 м.), конкурс малюнків на асфальті «Я – майбутній Олімпієць».

З метою виховання любові до фізкультури та спорту, почуття дружби та колективізму, розвитку рухової активності, фізичних умінь і навичок, зміцнення здоров’я протягом тижня відбулися «Веселі старти» та змагання зі стрибків з місця і розбігу серед 5-х класів; спортивні естафети «Ми – майбутні чемпіони» серед 8-х класів, у результаті запеклої боротьби в якій переміг 8-б клас. Під час змагань учні продемонстрували свої вміння, навички діяти в команді, показали свою фізичну підготовленість. Активними були і вболівальниці 5-х та 6-х класів, які дивували команди різноманітними флешмобами.

Із метою виховування наполегливості, працелюбності, колективізму, прищеплення постійного інтересу до спорту та свого здоров’я було проведено змагання з футболу серед учнів 10-11-х класів.

Родзинкою Олімпійського тижня став забіг вчителів на дистанції 60 м. Закриття Олімпійського тижня пройшло в п’ятницю в спортивній залі школи. На святі було підбито підсумки проведених заходів і нагороджено найактивніших учнів та переможців змагань з різних видів спорту. Всі учасники спортивних заходів отримали подяки, почесні грамоти та пам’ятні сертифікати.

Так було розпочато новий спортивний рік у ЗОШ №28, попереду на школярів чекає ціла низка змагань і турнірів.

Бажаємо всім бути здоровими, активними та наполегливими у прагненні до вершин спортивної майстерності!!!

 

Прес-центр школи

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *