Зустрічі з представниками Очаківської реабілітаційної громадської організації «Джерело» центру ресоціалізації наркозалежної молоді

З 6 листопада в ЗЗСО №21, 23, 6, 52, 57, 11, 50, 46, юридичному ліцеї проведено зустрічі учнівської молоді з представниками Очаківської реабілітаційної громадської організації «Джерело» центру ресоціалізації наркозалежної молоді. Ініціювали ці зустрічі голова громадської організації «Миколаїв – єдина родина» Чайка Владислав Володимирович та управління освіти Миколаївської міської ради.

Вихованці центру зворушливо та чуттєво передали своєю виставою всі кроки життя «до та після» початку вживання наркотичних речовин. А після вистави, мов сповідь, пролунали їх слова, які зачепили серця і школярів, і всіх дорослих, що були в залі.

Наприкінці зустрічі діти мали змогу задати питання учасникам та почути їх відповіді.

Враження учнів та вчителів від спектаклю «Пороки»

«Я дуже вдячна цим людям, які, дивлячись нам у вічі, розповіли, як важко буває за межею життя, за межею здорового глузду. Як складно опинитися без родини, без цілі…».

«Ця зустріч дала нам змогу зрозуміти, що наркотики – це зло, що потрібно вміти контролювати свої почуття, емоції. Адже втрата зв’язку з оточуючими може мати жахливі наслідки, які можуть призвести до втрати довіри близьких людей, і ти не в змозі будеш відрізнити реальність від ілюзії…».

«Враження, які я отримала від  спектаклю, представленого у формі етюду, є надзвичайно сильними. Можу з упевненістю сказати, що сцена, яку я побачила за участі вихованців реабілітаційного центру, мене вразила до глибини душі, викликавши сльози на очах».

«Дуже шкода стало дівчат та юнаків, які потрапили у тенети шкідливих звичок і ледь не зламали свої юні життя. Але я радію від того факту, що вони знаходяться на шляху до одужання, відмовившись від наркотиків та алкоголю. Пишаюся цими людьми, які змогли побороти зло, знайшли у собі сили докорінно змінити життя, отримати найважливішу свою перемогу».

Діти та вчителі дуже вдячні учасникам спектаклю за зустріч. Проведення зустрічей буде продовжено в інших закладах освіти міста.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *