ЗОШ №31 запрошує на відкриття правового хабу

Стартує Всеукраїнський тиждень права, який було започатковано відповідно до Указу Президента України від 8 грудня 2008 року №1149 «Про Всеукраїнський тиждень права», і проводиться він щороку в тиждень, що включає 10 грудня – Міжнародний день прав людини .
У 2019 році відзначається 71-ша річниця Загальної декларації прав людини. Тож команда ГО Правозахисне об’єднання “Ти ж юрист” разом із адміністрацією Миколаївської ЗОШ № 31 підготували для Вас відкриття Правового хабу – Legal Hub «World of law» – ознайомлений означає озброєний, що буде працювати на території Миколаївської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 31.
Відкриття заходу відбудеться 10 грудня 2019 року.
На відкритті піднімуться два основі питання, що обговорюватимуться під час панельних дискусій разом із нашими експертами:
– Державні органи та захист прав людини і громадянина – як збільшити рівень обізнаності школярів? Які проблемні питання існують на сьогодні?
– Чи потрібно взагалі школярам знати про існування Громадських організацій у сфері правозахисту? Якщо так, то яку роль вони відіграють у сфері захисту прав та свобод людини і громадянина?»
Тож ми сподіваємося, що під час роботи нашого хабу діти, вчителі та батьки отримують не тільки нові знання, а й навчаться захищати свої права та будуть знати свої обв’язки!

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *