Реєстрація учителів для участі у сертифікації триватиме до 31 січня 2020 року

У перший день реєстрації для участі у сертифікації Український центр оцінювання отримав 544 заяви від учителів початкових класів. Про це йдеться у статистичних даних УЦОЯО.

Цього року всеукраїнська квота учителів, які зможуть взяти участь у сертифікації, дорівнює двом тисячам місць. Для кожної області визначено граничну кількість місць.

За підсумками першого дня реєстрації найбільш активними є освітяни Винницької і Дніпропетровської областей, а також учителі початкових класів столиці України.

У 2020 році сертифікація відбуватиметься за новим порядком. Зокрема, вже на першому етапі відбудеться зовнішнє незалежне оцінювання вчителів, за результатами якого буде визначено тих вчителів, які будуть допущені до наступних етапів сертифікації — самооцінювання власної педагогічної майстерності та вивчення експертами практичного досвіду роботи учителя. Процес сертифікації триватиме впродовж року.

Учасники, які успішно пройдуть процес сертифікації, отримають доплату до заробітної плати протягом 3-х років та наступну кваліфікаційну категорію.

Реєстрація для участі у сертифікації триватиме до 31 січня 2020 року.

ПОРЯДОК РЕЄСТРАЦІЇ

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *