ЗНО-2020: критерії оцінювання завдань відкритої форми для учнів з порушенням зору

УЦОЯО опублікувало характеристики і критерії оцінювання завдань відкритої форми.

Тестові завдання ЗНО-2020 для осіб із порушенням зору будуть укладатися відповідно до Програм зовнішнього незалежного оцінювання, затверджених наказами МОН від 26 червня 2018 року №696, від 20 грудня 2018 року №1426.

Критерії оцінювання: 

Сертифікаційна робота з української мови і літератури для осіб, які в процесі навчання використовують рельєфно-крапковий шрифт Брайля, міститиме 30 завдань різних форм, зокрема – відкритої форми з розгорнутою відповіддю (власне висловлення). Для виконання тесту учасники матимуть 150 хвилин.

На виконання сертифікаційної роботи з математики відведено також 150 хвилин. Учасникам буде запропоновано розв’язати 20 завдань різних форм, 2 з них – відкритої форми з розгорнутою відповіддю.

З історії України тест міститиме 40 завдань різних форм. Для виконання роботи учасники матимуть 120 хвилин.

Сертифікаційна робота з біології міститиме 34 завдання різних форм, на виконання яких відведено 120 хвилин.

Під час тестування учасники отримають тестовий зошит із завданнями сертифікаційної роботи та зошит відповідей. Відповіді мають бути записані рельєфно-крапковим шрифтом із використанням Брайлівського приладу для письма та грифеля з однієї сторони аркуша, починаючи з наступного після титульного.


Нагадуємо, що на Всеосвіті є тренажер для підготовки до ЗНО з 7 режимами проходження. Оформивши підписку на Тренажер ЗНО, ви отримаєте в подарунок флеш-картки. Один предмет налічує 150 двосторонніх карток. 

Замовити: https://vseosvita.ua/zno

Читайте також: ЗНО-2020: завдання та графік проведення

Джерело: УЦОЯО

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *