Тести ЗНО онлайн з української мови з коментарями

Зовнішнє незалежне оцінювання з української мови і літератури є обов’язковим тестовим предметом, результати якого зараховуватимуться як державна підсумкова атестація у старшій школі та як вступний іспит до вищого навчального закладу.

Результат виконання завдань частини тесту «Українська мова» та власного висловлення буде зараховуватися як державна підсумкова атестація з української мови. Результат виконання завдань всього тесту буде використовуватися під час прийому до вищих навчальних закладів.

Освіта.ua пропонує всім, хто готується до іспиту з української мови і літератури, онлайн-сервіс, що містить завдання тестів ЗНО, правильні відповіді на завдання, а також ґрунтовні пояснення провідних фахівців до правильної відповіді кожного із завдань тесту.

Майбутні учасники ЗНО можуть ознайомитись з коментарями фахівців до тестів ЗНО з української мови і літератури, що були використані Українським центром оцінювання якості освіти під час проведення основних та додаткових сесій тестування, а також пробних тестів, що були проведені у минулих роках.

Використання сервісу допоможе учасникам ЗНО зрозуміти структуру тесту з української мови і літератури, ознайомитись із формами завдань та коментарями до правильних відповідей завданнь тестів.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *