П’ять серіалів про підлітків, які допоможуть їх зрозуміти

На карантині у вас є чудова можливість подивитися фільми та серіали, які ви давно відкладали. Й ми зробили для вас добірку серіалів, що зняті для підлітків, але цікаві й дорослим – щоб краще зрозуміти молодь.

  • Секс-освіта

Як би ми не заплющували очі на це, але підлітки займаються сексом. Тому дуже важливо розвінчувати дурні міфи навколо сексуальності, особистих кордонів та гігієни. Й цей серіал обрав саме таку модель зображення життя: він не грає на стереотипах, як звичайні американські комедії про шкільне життя, він їх спростовує.

 

  • Ейфорія

З першого погляду цей серіал може здатися награним, а всі історії гіперболізованими. Та говорімо відверто, підлітки мають купу своїх проблем. Й навіть, якщо для дорослих це не проблеми, діти переживають це справді серйозно. Й саме через небажання дорослих слухати, підлітки часто мовчать та не діляться своїми проблемами. А це призводить часом до серйозних наслідків.

 

  • Тринадцять причин чому

Цей серіал надважкий для перегляду, бо він зачіпає дуже важливу тему – підлітковий суїцид. І знову ж таки, те, що для дорослих може виглядати, як дурня, а не проблема, для підлітка може стати поштовхом до рішучих та дуже серйозних дій.

 

  • Американський вандал

Коли в школі стається щось недобре, підозри одразу падають на поганих учнів, які погано дружать з дисципліною. Але чи можемо ми так просто засуджувати людей, а особливо дітей, тільки спираючись на їхню загальну поведінку?

  • Коли вони нас побачать

Історія базується на реальних подіях, що сталися в США у 1989 році. Окрім переживань підлітків у важких умовах, серіал підіймає ще одну дуже важливу тему: байдужість суспільства, яка може вдарити по людини сильніше, ніж її життєві негаразди.

 

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *