Організація дистанційного навчання під час карантину: вебінар

Практичні поради щодо налагодження освітнього процесу шляхом застосування у навчанні сучасних інформаційно-комунікаційних технологій.

12 березня Уряд країни запровадив карантин, який передбачає закриття торговельних центрів, заборону проїзду в метро та відвідування закладів освіти по всій території України.

Дистанційне навчання в умовах карантину – нова організація освітнього процесу, що базується на принципі самостійного навчання здобувачів освіти. Як учителю правильно організувати онлайн-навчання: оголошувати нову тему, відповідати на запитання учнів в реальному часті, перевіряти, хто з учнів виконав завдання, а хто не встиг, здійснювати перевірку домашніх завдань та виставляти оцінки?

Відповіді на ці запитання ви зможете почути у понеділок, 23 березня, під час вебінару Шпильової Вікторії «Практичні поради щодо організації дистанційного навчання під час карантину». Спікерка працює у Спеціалізованій школі №196, має вищу категорію і педагогічне звання «Старший учитель». 

Реєстрація на вебінар: https://vseosvita.ua/webinar/prakticni-poradi-sodo-organizacii-distancijnogo-navcanna-pid-cas-karantinu-163.html

Всі учасники дізнаються про: 

  • онлайн-ресурси для організації освітнього процесу;
  • окремі техніки налагодження зворотного зв’язку;
  • сучасні онлайн-інструменти для дистанційного навчання;
  • створювати й збирати завдання в режимі онлайн тощо. 

Прямий ефір відбудеться на сторінці самого вебінару і транслюватиметься через youtube-канал «Всеосвіти». Учасники матимуть змогу ставити запитання спікерці та долучатись до обговорення проблем у спільному чаті. 

Зверніть увагу! Після закінчення вебінару у кожного учасника є можливість замовити сертифікат з підвищення кваліфікації. До 23 березня (тобто, до початку вебінару) ціна на сертифікат становить 59 грн! У цей пакет також входить:

  • матеріали спікерки у текстовому форматі;
  • додаткові бали (+20 балів), які ви можете використати на власний розсуд. 

Не пропустіть! 23 березня о 14:00 годині ми чекаємо вас на вебінарі Шпильової Вікторії! 

Коментарі

  1. Доброго дня ! Підскажіть будь ласка, що треба керівнику спортивного гуртка для дистанційного навчання? Я веду волейбол.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *