МВЗОШ: дистанційне навчання

На період карантину з 12.03.2020 по 03.04 2020 р. у Миколаївському закладі загальної середньої освіти ІІ-ІІІ ступенів з вечірньою/заочною та екстернатною формами навчання організоване дистанційне навчання здобувачів освіти. На сайті закладу викладені домашні завдання з навчальних предметів відповідно до розкладу консультацій, корисні посилання для ознайомлення та вивчення тем згідно з календарно-тематичними планами, навчання та виконання тестових завдань на платформі «На Урок».

Класні керівники створили закриті групи у Viber та Faсebook, де вчителі мають змогу надати консультації для опрацювання навчального матеріалу, виконання залікових, практичних і лабораторних робіт. За допомогою Skype вчителі історії проводять он-лайн консультації. Також учням запропоновано перегляд уроків на телеканалі Рада.

Для здобувачів освіти за екстернатною формою надані теми з навчальних предметів для ознайомлення. Консультації для них проводить заступник директора з навчально-виховної роботи у телефонному режимі та за допомогою сервіса Viber.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *