Всеукраїнська школа онлайн стартує 6 квітня, – анонсував Президент

Від 6 квітня, стартує проєкт “Всеукраїнська школа онлайн”, в рамках якої уроки для школярів транслюватимуть українські телеканали. Про це заявив у відеозверненні Президент України Володимир Зеленський.

“Дистанційна освіта під час карантину. Наше завдання як держави забезпечити кожній дитині вільний доступ до знань. З цією метою у понеділок, 6 квітня, стартує проєкт “Всеукраїнська школа онлайн”. В рамках проекту 40 педагогів з Києва на час карантину стануть вчителями для всієї України”, – сказав Президент.

З його слів, наразі проходять щоденні зйомки уроків для учнів 5-11 класів за збалансованою програмою Міністерства освіти та науки, в яких викладається 11 предметів.

“Навчатись дистанційно школярі зможуть на Facebook та Youtube, а також уроки з щоранку будуть транслюватись українськими телеканалами. За кожним класом буде закріплений один або декілька каналів. Їх перелік а також розклад уроків на тиждень з’явиться зовсім скоро. Закликаємо батьків стежити за новинами та заохочувати дітей до перегляду”, – зазначив Зеленський.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *