Навчальні розмальовки: геометрія та арифметика

Проект «Розвиток дитини» пропонує батькам, вихователям та вчителям розвивальні розмальовки з математики для розвитку навичок аналітичного, логічного та творчого мислення, довільної уваги, зорової пам’яті тощо.

Виконання запропонованих завдань сприятиме знайомству дітей з геометричними фігурами, поняттям звичайних дробів та їх властивостей, відпрацюванню практичних навичок виконання основних арифметичних дій, формуванню у дітей позитивного ставлення до вивчення математики, вихованню впевненості у собі та своїх освітніх можливостях, що є важливою запорукою всебічного розвитку дитини.

Навчальна розмальовка «Геометричні фігури». Цей комплект завдань поєднує в собі одразу кілька важливих функцій, він допоможе дитині запам’ятати вісім різних геометричних фігур, потренувати навички рахунку до 14-ти та навички порівняння й відповідно пошук найбільшого та найменшого з наведених зображень, а також сприятиме розвитку уваги, дрібної моторики та допоможе повторити основні кольори.

Лабіринт «Геометричні фігури». Цей комплект завдань допоможе дитині навчитись розрізняти геометричні фігури. У кожному з восьми завдань є герой, який прагне дістатися до певного предмета. Дитині треба допомогти тваринці пройти лабіринтом, розмалювавши лише певні фігури, які вказані в умові, таким чином створивши для неї правильний маршрут.

«Геометрія в малюнках»: вивчаємо фігури. Цей комплект розмальовок допоможе дитині навчитись розрізняти геометричні фігури на різних зображеннях, дозволить краще їх запам’ятати, а також потренувати навички рахунку, дрібну моторику та повторити кольори.

Розмальовуємо геометричні фігури. Це завдання у невимушеній формі навчить дитину розрізняти геометричні фігури, допоможе вивчити та повторити їхні назви та правопис, потренувати дрібну моторику та зорово-моторну координацію.

Вивчаємо геометричні фігури. Цей комплект завдань допоможе ознайомити дитину з геометричними фігурами, розвиватиме просторову уяву, навички письма, навчить упізнавати елементи геометрії в повсякденному житті.

Вивчаємо звичайні дроби на шматочках піци. Ця навчальна розмальовка допоможе дитині покращити знання звичайних дробів, визначаючи чисельник і знаменник на запропонованих малюнках.

Ілюстровані завдання «Дроби в малюнках». Цей комплект завдань допоможе дитині зрозуміти таке математичне поняття, як звичайний дріб, наочно покаже їй, що собою являють чисельник і знаменник, і сприятиме кращому засвоєнню даної теми за рахунок залучення зорової та м’язової пам’яті дитини.

Навчальна розмальовка «Вивчаємо дроби». Ця навчальна розмальовка допоможе дитині краще зрозуміти поняття «звичайний дріб», наочно проілюструвавши чисельник і знаменник.

«Частини фігур»: вивчаємо рівність дробів. Це завдання наочно познайомить дитину з такою важливою математичною властивістю, як рівність дробів. Щоб виконати це завдання, дитина повинна пригадати основну властивість дробу або проявити кмітливість.

Вивчаємо основну властивість дробу. Цей комплект завдань допоможе дитині зрозуміти й вивчити основну властивість дробу та наочно запам’ятати приклади рівних дробів.

Учимо парні й непарні числа. Цей комплект завдань перетворить вивчення парних і непарних чисел на цікавий і захоплюючий процес, адже дитина оперуватиме ними як ключем до створення певного зображення.

Розмальовка «Вчимо таблицю множення». Цей комплект завдань допоможе дитині запам’ятати таблицю множення дещо незвичним чином, фокусуючись на добутках двох чисел з певного стовпчика таблиці множення, а також залучаючи наявні знання, зорову пам’ять та увагу.

Розмальовка за арифметичними діями. Цей комплект завдань є чудовою можливістю поєднати тренування декількох важливих для дитини навичок: виконувати арифметичні операції, покращувати дрібну моторику та знання основних кольорів.

Арифметична розмальовка «Святкова ялинка». Це тематичне завдання подарує дитині хороший святковий настрій і допоможе потренувати виконання арифметичних дій додавання й віднімання, покращити увагу, дрібну моторику, зорово-моторну координацію та повторити основні кольори.

Арифметична розмальовка «Снігуронька». У цьому завданні треба крок за кроком розв’язати всі математичні завдання, результат яких указуватиме на певний колір, у який треба розмалювати відповідну ділянку малюнка.

Кожне завдання можна роздрукувати на звичайному або кольоровому принтері та використовувати необмежену кількість разів. Завантаження завдань для дітей доступне для користувачів сайту після швидкої реєстрації.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *