В УЦОЯО роз’яснили, як відбудеться другий етап пробного ЗНО вдома

Вже сьогодні учасники пробного незалежного оцінювання зможуть зайти до особистого кабінету і завантажити тестові матеріали.

Зважаючи на заборону Уряду проводити пробне ЗНО у закладах освіти, Український і регіональні центри пропонують учасникам пройти тестування вдома. Сьогодні з 00:00 години в кабінеті учасника пробного ЗНО, розміщеного на сайті відповідного регіонального центру оцінювання якості освіти, доступні тестові зошити, аудіофайли для виконання завдань частини «Розуміння мови на слух (аудіювання)» тестів з англійської, іспанської, німецької та французької мов, а також бланки відповідей, інформаційні бюлетені «Як визначити результати пробного ЗНО?».

Відповіді необхідно внести до сервісу визначення результатів до 18:00 19 червня, щоб до 23 червня отримати результат за шкалою 100-200 балів.

Через кілька днів учасники пробного ЗНО матимуть змогу ознайомитися з детальними поясненнями щодо виконання тестових завдань з української мови і літератури, історії України, математики та англійської мови. Коментуватимуть кожне завдання з 4 предметів експерти УЦОЯО, ГС «Освіторія» і МФ «Відродження».

УЦОЯО нагадує, що тестові зошити можна забрати на пунктах проведення пробного ЗНО. Детальна інформація, коли це можна зробити, розміщена в особистих кабінетах учасника.

А для того, аби краще розібратись у процедурі проведення аудіювання з іноземних мов, УЦОЯО рекомендує переглянути відеоролик.

 

На всіх учасників пробного ЗНО чекає гарна новина! Кожен зможе отримати результати за виконання всіх запропонованих тестів. Тобто, якщо ви зареєструвалися для проходження української мови і літератури, а також математики, тепер ви зможете пройти тестування з фізики, хімії, географії та будь-якого іншого навчального предмета, а потім і дізнатися свої результати.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *