ЕnglishDom відкрив курс англійської для дітей 1-3-их класів

osvita.ua

Один з найбільших онлайн-сервісів для вивчення англійської мови у Східній Європі – EnglishDom – запустив спеціальний курс для дітей 6–10 років під назвою English For Kids.

Курс було розроблено для цифрового підручника EnglishDom. Це інтерактивна онлайн-платформа, на якій дитина займається сам-на-сам з викладачем по відеозв’язку. Проте замість сканів чи роздруківок використовуються мультимедійні інструменти – аудіо, відео, інтерактивні вправи, миттєвий переклад слів.Дитину не треба нікуди везти. У той же час, вона може займатися навіть з іншого міста, коли, наприклад, перебуває в бабусі.

В EnglishDom навчання у цифровому підручнику проходить сам-на-сам з викладачем за допомогою пісень та відео. Як показала практика, діти добре навчаються на мультфільмах

Курс складається з 50-ти уроків, які можна проходити за гнучким графіком в індивідуальному темпі. Теми, що найбільше подобаються дітям, – це «Домашні тварини», «Фрукти», «Овочі», «Емоції», «Свята» та «Професії». Після проходження курсу дитина перейде з нульового рівня Beginner на Elementary, засвоїть словниковий запас на базові теми, навчиться читати та познайомиться з основами граматики.

Приклад роботи цифрового підручника EnglishDom – курс для дітей.

«Через пандемію діти часто не ходять в школу, лишаючись дома. Ми створили у цифровому підручнику EnglishDom курс English For Kids для того, щоб допомогти зацікавити дітей з будь-якої географічної точки України вивченням мови, – говорить Максим Сундалов, співзасновник та керівник онлайн-школи EnglishDom. – Саме пластичність мозку в 6-10 років створює золотий період можливості прищепити мову дітям. Курс доповнює навчальну шкільну програму з англійської, розвиваючи впевненість учнів, яку вони зможуть демонструвати і в класі, у школі. Навчання на онлайн-платформі як з комп’ютера, так і з мобільного телефона викликає у дітей справжнє зацікавлення, бо вони люблять все нове».

Навчання за цифровим підручником проходить сам-на-сам з викладачем за допомогою пісень та відео. Як показала практика, діти добре навчаються на мультфільмах. До того ж вони люблять виконувати інтерактивні вправи на платформі, наприклад, вставляти пропущені слова.

«Наше завдання – закохати дитину в англійську та допомогти загальноосвітній школі, – зазначає Максим Сундалов. – Щоб у дітей з дитинства іноземна мова асоціювалася з позитивом, з відкриттям нового світу».

Курс English For Kids для дітей 6-10 років – це:

  • 750 слів;
  • 50 ідей для діалогів;
  • 50 віршиків для запам’ятовування слів з перекладом;
  • 250 питань для обговорення;
  • 50 відео;
  • 50 ігор.

EnglishDom – онлайн-школа англійської мови і продуктова IT-компанія, заснована в 2010 році, яка є одним з лідерів EdTech у Східній Європі. Місія компанії – надихати вивчити англійську за допомогою технологій і людської турботи.

Діти складають 15% учнів школи, корпоративні клієнти – ще 15%, фізичні особи – 70%.

  • Онлайн-школа працює вже 10 років та пройшла шлях від одного з перших сайтів в українському інтернеті з вивчення англійської до одного з лідерів онлайн-освіти у Східній Європі.
  • З дітьми займаються лише ті викладачі, які мають досвід роботи з дітьми та пройшли відбір щодо рівня емпатії.
  • Викладачі використовують комунікативну методику у навчанні – це універсальний міжнародний підхід для оволодіння практичною англійською.
  • Наприкінці року батьки отримують табель, щоб бачити результати дитини з розмовних навичок, сприйняття на слух, письма.
  • EnglishDom має систему підбору так званого «викладача мрії», який максимально підходить дитині за її характером, щоб створювати комфортну атмосферу на уроці. Також є окремий куратор, який стежить за прогресом дитини та допомагає у навчанні.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *