ЗОШ №28: військово-спортивні змагання

В Україні 20 лютого відзначається День пам’яті героїв Небесної сотні, який покликаний вшанувати учасників подій на Майдані. Ця дата є найтрагічнішою в історії Революції Гідності, оскільки саме в цей день в центрі Києва загинуло найбільше активістів. З метою вшанування загиблих патріотів, виховання у юнаків і дівчат старших класів свідомого ставлення до історичної долі нашого народу в ЗЗСО №28 24 лютого пройшли військово-спортивні змагання серед юнаків 11-х класів.
Вчителі фізичної культури та підготовлені учні розповіли здобувачам освіти про цю історичну та болючіподії, які на завжди залишаться в наших серцях, говорили про мужність та силу духу всіх тих, хто перебував тоді на майдані Незалежності.
Після цього відбулося шикування та урочисте відкриття змагань з виконанням Гімну України та хвилиною мовчання, якою вшанували пам’ять загиблих героїв.

Юнаки продемонстрували набуті під час уроків навички, спритність, витривалість, фізичну підготовку. Під час змагань панувала дружня атмосфера, відчувалася активна підтримка вболівальників.
Бути сильними й спритними – цевимога часу.
Бути готовим захищати свою Батьківщину – святий обов’язок кожного!

 

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *