ЗОШ №47: тиждень інформатики

Завершився тиждень інформатики, заходи якого були спрямовані на розвиток творчої фантазії, логічного мислення, вміння орієнтуватися в інформаційному просторі, формування обов’язковості, відповідальності, креативності.
«Комп’ютерний турнір» (6-Б клас): у ході виконання завдань з інформатики учні формували інтелектуальні і творчі здібності; розвивали свій інтерес до вивчення інформатики.
Під час конкурсу «В країні ребусів» учні 4-5 класів показали свою обізнаність та вміння працювати в групі. Запропоновані ребуси були пов’язані з комп’ютерами та інформатикою.
Учні 4-7 класів брали участь у конкурсі на проєкт у середовищі Scratch, демонстрували свої творчі здібності, наполегливість, азарт, обізнаність середовища програмування і вміння складати проєкти.
Для учнів 7 класів проведено захід «Золотий диск», під час якого складали пазли, розв’язували ребуси, показували вміння роботи з офісними програмами.
Протягом тижня для учнів 5-7 класів проводився конкурс плакатів «Інформаційні технології в житті людини» і «Техніка безпеки в комп’ютерному класі».
Тиждень інформатики пройшов яскраво та насичено, діти отримали задоволення від цікавих вікторин, конкурсів та інтелектуальних ігор, пов’язаних з інформатикою.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *