Учасникам пробного ЗНО надіслані запрошення

osvita.ua

Учасники пробного зовнішнього незалежного оцінювання отримали запрошення для участі у тестуванні.

Електронні запрошення-перепустки розміщені в особистих кабінетах учасників пробного ЗНО на сайтах регіональних центрів оцінювання якості освіти.

Для входу до особистого кабінету учасника пробного ЗНО необхідно увести логін та пароль, отримані від регіонального центру.В запрошеннях зазначена адреса пункту пробного тестування та час проведення ЗНО.

Аби роздрукувати запрошення-перепустку, потрібно скористатися опцією «Сформувати запрошення-перепустку». Документ сформується у форматі PDF і завантажиться автоматично.

Пробне ЗНО з усіх навчальних предметів відбудеться 10 квітня 2021 року. Запрошення-перепустка є одним з необхідних документів для допуску учасника в пункт тестування.

Як відомо, пробне ЗНО надає можливість майбутнім абітурієнтам ознайомитись з процедурою проведення та відчути атмосферу «реального» тестування. Тестові завдання ПЗНО є аналогічними з тими, що використовуються під час зовнішнього оцінювання.

Регіональні центри оцінювання якості освіти:

ВажливоРезультати пробного ЗНО не буде зараховано як оцінки за державну підсумкову атестацію та не буде використано для участі в конкурсному відборі під час вступу до закладів вищої освіти.