15 травня відбудеться пробне ЗНО у Києві та Миколаївській області

У суботу, 15 травня 2021 року, відбудеться пробне зовнішнє незалежне оцінювання у Києві та Миколаївській області.

Тестування розпочнеться об 11:00, допуск до пунктів проведення пробного ЗНО триватиме з 10:15 до 10:50. Учасників, які запізнилися, до пункту проведення пробного ЗНО не допускатимуть.

Для допуску до пунктів тестування учасникам потрібно мати:

  • оригінал документа, за яким вони реєструвалися для участі в пробному ЗНО;
  • запрошення-перепустку;
  • засоби індивідуального захисту – маски (зокрема, виготовлені самостійно) або респіратор.

Рекомендовано мати при собі дві-три ручки з чорнилом насиченого чорного кольору, а також (за бажанням) прозору пляшку з питною водою, антисептик для рук.

Адресу пункту  тестування зазначено в запрошенні-перепустці, розміщеній в особистому кабінеті учасника пробного ЗНО на сайтах відповідних регіональних центрів оцінювання якості освіти.

Під час допуску до пункту тестування необхідно буде пройти термометрію та ідентифікацію учасників пробного ЗНО.

Всі учасники зобов’язані дотримуватися протиепідемічних заходів як до входу до пунктів тестування, так і протягом усього періоду оцінювання: вони мають перебувати в масках або респіраторах, дотримуватися соціальної дистанції з іншими учасниками тестування.

Учасників просять стежити за самопочуттям перед тестуванням та за наявності симптомів ГРВІ залишатися вдома. Якщо учасник/учасниця пробного ЗНО вирішить залишитися вдома, він/вона зможе завантажити всі матеріали тестування, занести відповіді до спеціального сервісу, щоб визначити свої результати, не створюючи додаткових ризиків для здоров’я.

Для визначення результатів пробного ЗНО учасникам із Києва та Миколаївської області потрібно внести відповіді на завдання всіх тестів до спеціального сервісу з визначення результатів до 18 травня. Результат тесту буде одразу повідомлений учасникові.

Нагадаємо, через карантинні обмеження в окремих регіонах цьогоріч пробне ЗНО відбувається у три етапи. 10 квітня тестування відбулось у більшості регіонів, 24 квітня – у Чернігівській області, а 15 травня пробне ЗНО 2021 завершується тестуванням у Києві та Миколаївській області.