Онлайн-тести пробного ЗНО 2021 року

osvita.ua

Учасники зовнішнього незалежного оцінювання, які готуються до тестування, мають можливість ознайомитись та виконати завдання тестів пробного ЗНО онлайн.

Зокрема, Освіта.ua пропонує всім бажаючим пройти пробні тести 2021 року онлайн та оцінити власний рівень підготовки з будь-якого тестового предмета.

На платформі ЗНО онлайн розміщені всі тести пробного зовнішнього незалежного оцінювання, що були запропоновані учасникам тестування у квітні 2021 року.

Спосіб виконання всіх завдань у запропонованих тестах максимально наближений до реального тесту, а форма відповіді відповідає виду, що пропонується випускникам і абітурієнтам у бланку відповідей під час проходження реальних тестів ЗНО.

Після виконання тесту учаснику будуть надані правильні відповіді на всі завдання та розрахований результат у тестових балах та рейтингових балах за шкалою 100-200 балів.

Окрім пробних тестів 2021 року, на сайті також пропонуються інші онлайн-тести з усіх предметів, що були запропоновані для виконання у минулих роках.

Онлайн тести пробного ЗНО 2021 року