ЗОШ №52: Свято шкільного подвір’я

В атмосфері щирості та любові 26 серпня 2021 року в Миколаївській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №52 відбулося свято шкільного подвір’я «Наша школа відкрита для всіх».
Школа гостинно відчинила двері для всіх охочих завітати до нашої шкільної родини, познайомитись із життям закладу і досягненнями педагогічного та учнівського колективів. Для гостей свята було організовано і підготовлено надзвичайно цікаву та насичену програму: різноманітні виставки, міні-екскурсії школою, майстер-класи, локація «Емоції, бажання, плани, сподівання», культурні локації «Freedance», «Голос», наукові локації «СТЕМ», спортивні локації «Шахи», «Швидкий велосипедик», «Вправний самокатик», «Армреслінг», «Настільний теніс», «Карате». Діти і дорослі, учні і вчителі активно відпочили, грали, змагались, співали, танцювали, малювали, спостерігали за науковими дослідами та спілкувались з адміністрацією і вчителями закладу. Кожен учасник свята отримав паперові гроші-«школики» та обміняв їх на смаколики.
Всі гості нашої школи – батьки, колеги, учні, дошкільнята та небайдужі громадяни району отримали неабияке задоволення та величезний заряд позитиву, а шкільне подвір’я стало місцем відпочинку для мешканців нашого мікрорайону.