Перша українська гімназія: Свято Першого дзвоника

День Знань –  це особливе свято! Воно знаменує початок нових знань, досягнення нових успіхів на шкільній ниві.  Це зустріч з друзями і вчителями, радість від спілкування, знайомство з новими навчальними предметами, пізнання невідомого й цікавого.

Сьогодні у Першій українській гімназії імені Миколи Аркаса пролунав Перший дзвоник для  410  гімназистів (з дотриманням карантинних вимог). Для учнів 1(5), 7(11)-х класів пройшла урочиста лінійка на майданчику біля гімназії.

Пролунали у виконанні гімназистів Гімн України та Гімн гімназії й замайоріли на щоглах прапори України і гімназії.

Керівник закладу Бережний С.В. привітав учнів, учителів і батьків з початком нового навчального року та побажав успіхів, міцного здоров’я, творчої наснаги.

З нагоди свята директор МОІППО Шуляр В.І.,  доктор педагогічних наук, тепло привітав усіх присутніх і нагородив грамотою Міністерства освіти та науки України ученицю 5(9)-Б класу Катеринич Домініку, яка перемогла у ХХ Всеукраїнському конкурсі учнівської творчості,  присвяченому Шевченківським дням. Почесною грамотою також була нагороджена і її вчитель Чернявська О. В. На святі була також присутня Трубнікова Л.В., заступник директора МОІППО.

Вокальний ансамбль «Джерельце» (кер. Козка Т.В.)  подарував усім присутнім пісню, а танцювальний колектив «Дивоцвіт» (кер. Дмитрієва В.В.)  – запальний український танок.  Учні 7(11)-х класів привітали першачків, подарувавши їм щоденники.

Розпочався навчальний рік  в усіх класах після того як пролунав святковий дзвоник, першим уроком – «Ти у мене єдина, Україно!», який присвячений 30-річчю Незалежності України. В усіх класних колективах говорили про цінності, які роблять нас сильнішими, зміцнюють і об’єднують нашу державу, про історичну долю України, про героїку сучасних захисників суверенітету і територіальної цілісності країни.

За інформацією закладу