ЗОШ №60: Всеукраїнська акція «День із поліцейським та рятівником»

15 вересня учні та вчителі ЗОШ №60 долучились до Всеукраїнської акції «День із поліцейським та рятівником». На території школи були розміщені локації з рятувальниками ДСНС, працівниками патрульного та кінологічного підрозділів Національної поліції України.

Захоплюючою була мандрівка по локаціях.

Учні мали змогу відпрацювати практичні навички під час рятування на воді, приміряти ниряльне спорядження, рятувальний круг, кисневий балон.

Безліч позитивних емоцій відчули діти, спілкуючись з кінологами та їх вихованцями. Вівчарки виконували команди, «спілкувалися» з учнями. Чотириногі напарники демонстрували свої навички, що викликало у дітей жвавий інтерес та захоплення. 

І дівчата, і хлопці слухали розповідь про сучасну зброю, міни та гранати, мали можливість потримати в руках, відчути вагу.

Із захопленням, відчуваючи відповідальність і не нехтуючи правилами безпеки, школярі взяли участь у майстер-класі «Гасіння вогню первинними засобами пожежогасіння», навчилися користуватися вогнегасниками.

Зацікавила глядачів і «Пожежна естафета». У справжній протипожежній касці юні учасники мали долати смугу перешкод, врятувати людину, загасити полум’я та швидко повернутися на вихідну позицію.

Серйозні піротехніки, сміливі вогнеборці, чуйні кінологи, суворі співробітники патрульної та ювенальної поліції, мужні спецпризначенці, інструктор з надання першої допомоги Федерації підводної діяльності та спорту Миколаївської області завітали у школу з єдиною метою – разом навчити підлітків правильно  реагувати у разі надзвичайних подій та пожеж.

За інформацією закладу