ЗОШ №28: “Олімпійському тижню – бути!”

У вересні Національний Олімпійський комітет України оголосив проведення Олімпійського тижня, який відкрив чергову сторінку в спортивному житті Миколаївського  закладу загальної середньої освіти №28.

Олімпійський тиждень розпочався загальношкільною радіолінійкою на тему «Українські спортсмени – гордість нації» та Олімпійським уроком   «Україна – Олімпійська країна». 

Відбулись цікаві спортивні заходи:

  • для учнів 5-11-х класів проведено День бігуна (Біг на 30, 60, 100м), конкурс малюнків «Спорт – наше все»;
  • серед здобувачів освіти 7-11-х класів – змагання з футболу;
  • для учнів 7-х класів – змагання «Швидкісний лабіринт», де завдяки своїй силі, кмітливості та злагодженості перемогу виборов 7-в клас;
  • уроки на запрошення, конкурс плакатів, буклетів, лепбуків «Олімпійські ігри 2021» та  «Параолімпійські ігри 2021»;
  • змагання «Ми спортивні, дужі та до спорту не байдужі», перемогу виборов 8-б клас, здобувачі освіти якого стали найактивнішими учасниками заходів Олімпійського тижня.

Закриття олімпійського тижня пройшло в п’ятницю в спортивній залі школи. На святі було підбито підсумки проведених протягом тижня заходів та нагороджено найактивніших учнів і переможців змагань з різних видів спорту. Всі учасники спортивних заходів отримали подяки, почесні грамоти та пам’ятні сертифікати.

Так було розпочато новий навчальний рік у ЗЗСО №28, попереду на школярів чекає ціла низка спортивних змагань та турнірів, тож бажаємо всім бути активними та наполегливими у прагненні до вершин спортивної майстерності.

За інформацією закладу