ЗОШ №52: Екологічна акція «ШКОЛА 52 ЗА ЧИСТЕ ПОДВІР`Я»

В рамках Всесвітнього дня прибирання 17 вересня 2021 року в Миколаївській загальноосвітній школі I – III ступенів № 52 пройшов трудовий десант -прибирання шкільної ділянки та проведення екологічної акції «ШКОЛА 52 ЗА ЧИСТЕ ПОДВІР`Я».

За класами були закріплені свої ділянки для прибирання. Учнівські колективи 1-11 класів  працювали, не покладаючи рук, брали з собою граблі, віники, сміттєві пакети – все , що потрібно було для прибирання. Як справжні господарі, учні старанно наводили лад на прилеглій території. Вони охоче загрібали опале листя, виносили у відведене місце, а також виготовили плакати з гаслом “Прибирай сміття за собою!» «Сортуй сміття правильно!», «НІ-вигулюванню собак на території школи!» та інше. Всі працювали дружно, старанно, допомагали один одному. Не залишилися осторонь батьки, які приєдналися до своїх дітей. Результат не забарився: на шкільному подвір’ї панує порядок.

Всі учасники заходу та їх батьки отримали задоволення від проведеного на свіжому повітрі часу, цікавого спілкування і  отриманого результату.