Посвячені у першокласники

«Тепер ви вже не просто діти, а учні Миколаївської спеціалізованої школи №22» –  зазначив директор у своєму звернені до першачків.
Сьогодні, 11 жовтня, 164 першачка спеціалізованої школи №22 офіційно стали школярами. Яскраво, тепло, зворушливо пройшов сьогоднішній день, об’єднавши в веселе коло найменших учнів, їх дорослих друзів: вчителів та батьків. На учнів чекав веселий пізнавальний квест, де вони мали змогу продемонструвати знання з англійської мови, музики, читання, письма та соціальних знань, а потім була зустріч з казковою королевою  Знань, котра  допомогла їм перемогти підступну Королеву Лінь, Кляксу та Двійку. Діти змогли пройти усі випробування: вони із задоволенням виконували усі завдання на різних станціях, танцювали, співали, відповідали на запитання . І, як результат, отримали дипломи першокласників та довели – вони гідні носити почесне звання «Учень Миколаївської школи №22»

Усі знання, які діти отримають в школі, стануть тим багажем, з яким легко буде йти впродовж  життя, досягаючи все нових і нових успіхів. Вони навчаться бути впевненими у своїх силах, бути наполегливими у своїх цілях, бути успішними у своїх справах.

Хай щастить вам у шкільному житті, любі першокласники!

За інформацією закладу