ЗОШ №47: Уроки доброти

Четвертий рік поспіль благодійний фонд допомоги безпритульним тваринам «Щаслива лапа» за підтримки МОН України організовує масштабний захід – Всеукраїнський урок доброти, який минулого року став Міжнародним (були учасниками педагоги та учні ще 8 країн: Білорусі, Болгарії, Грузії, Казахстану, Латвії, Литви, Сербії та Хорватії).
4-6 жовтня 2021р до участі у ІІ Міжнародному уроці доброти, присвяченому відповідальному ставленню до собак та котів, долучились учні нашої школи і отримали сертифікат учасника. На уроці висвітлювалися важливі питання про відповідальне та гуманне поводження з тваринами.

За інициативою учнівського активу було проведено фоточелендж «Мій найкращий друг». Діти робили фото зі своїми домашніми улюбленцями та ділилися ними.

Ще один крок доброти – збіу корму та іграшок для безпритульних тварин, які було передано волонтерам Миколаївської зоозахисної організації
Усі учасники заходу мали можливість переконатися в тому, що відповідальне та гуманне ставлення до тварин, піклування про них робить наш світ кращим, а людей- добрішими!

За інформацією закладу