Ми – за розумне використання енергії! Наша мета – енергоефективність!

19 листопада до учнів 4-х класів Миколаївської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 25 завітали представники Центру енергоефективності, директор Хоростківський Василь Романович та заступник директора Надія Дремлюга.

Учні дізналися багато нового про проблеми використання енергії, економію енергії і енергоресурсів, охорону навколишнього середовища;
Цікава, змістовна та пізнавальна розмова сприяла формуванню в дітей уявлення про енергозберігаючі технології, розуміння ними необхідності бережливого ставлення до використання енергоносіїв.

Учні відповідали на питання вікторини, розгадували загадки, переглянули мультфільм про необхідність енергоефективного використання різних приладів – запоруки дбайливого ставлення до екології Землі.

Це сприяло розвитку у дітей пізнавального інтересу, творчої активності, допитливості та логічного мислення, розуміння власної причетності до загальної справи.
На згадку про таку плідну зустріч адміністрація Центру енергозбереження подарувала дітям солодощі та запропонувала долучитися до конкурсу малюнків з проблем енергозбереження. Переможців конкурсу чекають призи.

Наостанок гості побажали усім, щоб в наших оселях завжди була електроенергія і щоб ми всі економно нею користувалися задля своєї користі та своєї держави. А в наших душах нехай буде світло, щоб воно зігрівало інших своїм теплом, ласкою, ніжністю, чистими помислами, милосердям та любов’ю.