ЗОШ 25: Готуємось до педагогічної ради «Формування ІТ компетентності педагогів та учнів – вимога НУШ»

9 грудня 2021 р. заступник директора з навчально-виховної роботи, вчитель хіміі Власик Л.І. та вчитель біології Скляр І.Ю. провели виховний захід на запрошення у 8 класі – конференцію «Хімічний склад харчових продуктів та його вплив на здоров’я людини».
Учителі формували як предметні компетентності (технічну, технічного кругозору, культури праці, пізнавальну активність, логічне та аналітичне мислення) так і ключові (спілкування державною мовою, навчання впродовж життя, екологічна грамотність і здорове життя, математична, інформаційно-цифрова), дотримуючись принципів партнерства – вчитель – учень.
В основі конференції з використання ІТ-технологій лежить застосування мобільних застосунків Quiver (який створює 3D-зображення на основі роздрукованого малюнку-розфарбовки), Jamboard та швидкого тестування Mentimeter.
Результати даної конференції полягають у демонстрації того, як один сучасний застосунок можна використати на різних етапах уроку, розвинувши та закріпивши різні предметні компетентності з різних дисциплін. При цьому учасники освітнього процесу можуть бачити результати своїх старань, отримувати визнання та мотивацію розвиватись далі, а не лише додаткову інформацію.