Змагання зі стрільби з пневматичної гвинтівки серед команд працівників закладів освіти міста Миколаєва

21 cічня 2022 року на базі Миколаївського муніципального колегіуму ім..В.Д.Чайки відбулися змагання зі стрільби з пневматичної гвинтівки серед команд працівників закладів освіти міста Миколаєва, в якій взяли участь 24 команди закладів загальної середньої освіти №3, 10, 15, 16, 19, 22, 23, 26, 31, 32, 34, 41, 45, 51, 52, 53, 55, 56, 57, економічного ліцею №1, економічного ліцею №2, гімназії №2, гімназії №3, ММК, загальною кількістю 72 учасники.

Хочеться відмітити високий рівень підготовки місця проведення першості, що було підготовлено відмінно та відповідало вимогам проведення змагань, відзначити високий професіоналізм та хорошу роботу головного судді змагань Серхіванова А.П. (ЗЗСО №53), суддів: Кирилка А.І. (ММК), Алмина Л.Д. (ТСОУ).

Завданням для учасників змагань було вразити мішень «№8» з відстані 5 метрів трьома пробними та десятьма заліковими пострілами. В результаті проведених змагань призові командні місця розподілились таким чином: ліцей №53 – І місце, гімназія №3 – ІІ місце та ліцей №19 – ІІІ місце.

Також визначалися переможці і в особистому заліку серед чоловіків та жінок окремо, тут призові місця розподілились таким чином:

Серед чоловіків

І місце – Кучеренко В.В. (гімназія №3) 88 очок;

ІІ місце – Бурнавцев Б.Б. (гімназія №3) 87 очок;

ІІІ місце – Ковальчук Ю.В. (ліцей №53) 86 очок.

Серед жінок

І місце – Женжеруха Л.О. (ЗЗСО №57) 81 очко;

ІІ місце – Бурматова О.М. (ліцей №53) 79 очок;

ІІІ місце – Пономарьова Н.В. (ЗЗСО №23) 78 очок.

Переможці командної та особистої першості були нагороджені грамотами, кубками та медалями управління освіти Миколаївської міської ради, грамотами управління у справах фізичної культури і спорту та грошовими винагородами міського комітету профспілки працівників освіти м. Миколаєва.

Керівники закладів освіти, команди яких брали участь у змаганнях, показали, що приділяють значну уваги не лише питанням підвищення фізкультуро – масової, оздоровчої та навчальної роботи серед учнівської молоді, а й серед працівників закладів.

Висловлюємо вдячність голові міського комітету профспілки працівників освіти Мовчан Світлані Володимирівні, начальнику управління фізичної культури і спорту Бондаренко Ірині Олександрівні та голові ГО «ТСО України» в Миколаївській області Шутяку Юрію Олександровичу за підтримку у проведенні першості.

Вітаємо переможців та учасників змагань, бажаємо успіхів у професійній діяльності, до зустрічі в наступному році!